Pernilla

Jag vet..
Jag suger på detta.. Det går liksom i perioder.. Har inte mycket att säga nu heller visserligen.. Det händer grejer hela tiden.. Vilket också är anledningen till att jag inte skriver, och det är den perfekta anledningen..

Jag har fått tag i en lägenhet. Datumet för överlåtelse är den 17 december och det allra första jag skall göra är att renovera.. Ordentligt..! Möten har klarats av, kontrakt har skrivits, massa springande både hit och dit och fortfarande är det massvis kvar. Ännu ett möte med banken, ännu ett möte med mäklaren, ett möte med vicevärden.. Jag är inte bra på sånt här.. Men det blir bättre och bättre..
Det som kan reta mig är att ingen verkar förstå att man också har ett jobb att sköta. Mötena skall ske exakt när det passar dem, och om jag inte skulle kunna just då, ja då anses det inte vara speciellt viktigt för mig..

Aja, vill mest bara gå ut med hundarna så jag kan gå och lägga mig..

trevlig kväll..
Det där var inte helt fel..
Jag gjorde något impulsivt ikväll, något helt spontant.. Mer eller mindre.. Jag tänker inte gå in på vad det var, jag vet att det flugit åsikter om både det ena och det andra.. Men sådan är jag.. Och jag trivs..
Och det var det mysigaste.. och japp, jag är nöjd..
Tveklöst..

Göra om?
Vem behöver män?
När det finns sådana som Muffins?
image44