Pernilla

Det regnade..
Det rehnade precis hela timmen som vi stod och köade för att komma in på Gekås, i Ullared, igår... Jag har hört om köerna förrut, men har sådan tur att jag aldrig behövt uppleva dem! Förräns igår... och  det gör nästan så att jag aldrig någonsin vill åka dit igen! Hade det inte varit ett sådan paradis, så hade jag stannat på Valen i fortsättningen.. :)
Men in kom vi så småningom, och trots att det var så otroligt mycket folk så fick jag ändå användt alldelles för mycket pengar! Men så lycklig man blir av att shoppa, glömmer sina bekymmer för ett tag!

och idag var det dags för jobb igen, alltid lika trevligt.. Beslutade oss för att skippa allt vad herr Martin beordrat oss och helt enkelt ta in kamel fölen själva. Och tänka sig, det lyckades!! SURPRISE... *Ironi*
Det är bara att inse, kvinnor är bättre än män, av den enkla anledningen att vi inte låter vårt ego överskugga vår intelligens..

*Pirrar*
Uppdatering..
Japp, nu kommer den då.. *suck o stön*
Jag var och kollade på lägenhet.. Den var.. tja.. liten.. Skulle man ju kunna säga.. Liten för att vara 43 kvadrat. Konstigt planerad och allmänt trång. Men det är bara att leta vidare. De säger ju att man inte skall ta första bästa, men jag är ju så dålig på sånt här. Tycker inte om att vänta, tycker att nu, nu får det faktiskt hända något..

Sen hade jag, som anna så snällt påpekade, förstås en date med Kalle. Den första daten med någon av hans ras på 10 år. Hade glömt hur skönt det faktiskt var..
image20
Så mysigt vi hade det.. :)

Väl på parken så snodde Fie min kamera och fångade Anna in action..........
image22

image23

Det är ett hårt jobb vi har.. *pust o stön*Igår var det dags för utgång, trots att jag faktiskt jobbar helg. Normalt sett så gör jag inte sånt, är ju en duktig flicka.. *skrattar* Men ibland måste man roa sig!
Så jag och Fie styrde helt enkelt hem till Daniel för att bli lite sådär allmänt lyckliga.. Resultatet blev att jag i stort sett somnade i soffan, och bestämde att vi alltså skulle bege oss till Kings Head för att återfå stämningen. Väl där mötte vi upp Christer och Anna och så gick vi vidare till Bar á  bar. Och sen kunde det alltså inte bli bättre!

image21
Erkänn att jag och Fie faktiskt är det snyggaste ni någonsin skådat!

Dagen på jobb var dryg och lång, Herr Martin skulle komma med mat till oss eftersom vi inte fått med någon lunch. Och det gjorde han.. Kl 4...... MÄN!!! *Suck*
På torsdag...
... då skall jag på visning av tvåan. Spännande, spännande.. Och så långt det blev tills det är torsdag dessutom..
Nu är det bara allt annat som skall fixas, papper som skall skrivas och samtal som skall ringas.. och alla vet vi ju hur mycket jag älskar att ringa samtal! woho!

Längre än såhär blev det inte idag, nu skall jag lägga mig på soffan och försöka kurera min migrän!