Pernilla

aj aj aj aj uffff
Super ont i halsen.. Super super super ont!
Men ahhh.. det är väl sånt man får ta... Fast trots det så känns det ungefär som att svälja taggtråd. Fast bara på vänster sida, aldrig någonsin på höger sida.. Aldrig, aldrig, aldrig! Jag har väl alltid varit lite udda skulle jag tro..

I morgon blir det lektioner i djursjukvård för Skurups Djurvårdar treor. Normalt sett så tycker jag nog ändå det är rätt kul, det händer lite nytt. Och om inte annat så slipper jag högtryckstvätta ett tag. Någon som provat högtryckstvätta ett helt stall utan brunnar?? Det, kan jag säga, är inte det lättaste... Eller det roligaste för den delen.. Och inte blir det rent heller, bara det är rätt deprimerande.. Naj, nu kommer jag helt från ämnet..  Ämnet, alltså, Jag är SJUK! Jag blir ALDRIG sjuk!! NÅGONSIN!

Nu skall jag minsann lägga mig i soffan och tycka otroligt synd om mig själv av den enkla anledningen att ingen annan gör det..!
Hela världen snurrar
Jag vet inte riktigt varför. Har haft konstant ont i huvudet de senaste dagarna och nu snurrar även allting. Anna, som den hypokondrikern hon är, försöker tvinga mig till farbror doktorn.
Men icke sa nicke, aldrig att jag frivilligt sätter min fot där. Det skulle vara när jag ligger ner och inte kan resa mig upp, och japp, den dagen den sorgen.

Läste ditt senaste inlägg E och ja, du skall vara fruktansvärt stolt och lycklig över att du hamnat där du hamnat. Så många som drömmer om du, och du lycklas faktiskt. Även jag, DOCK, aldrig elefanter. Uffff..  Okej att jag kanske inte är en stor fan av livet, men man behöver ju inte utmana ödet.. Och ja, jag är glad att jag  har dig, det vet du också om, inners inne. Så kommer det alltid vara. Du är min syster ju!

Livet går vidare
Inte min grej..

image2