Pernilla

By the way..
Ut med det Spanska och in med det nya..
Det är dags att jag tar mig i kragen..

Dessutom så måste jag verkligen gå in till tattueraren och lämna mitt motiv, annars så får jag väl aldrig det gjort..
Ta mig i kragen..
Jag hade en helkväll i lördags.. Förra lördagen då.. Jag vet, jag borde skämmas, det var så längesedan jag skrev något..
söndagen skulle jag skriva om lördagen, men då jag aldrig druckit så mycket någonsin eller varit så bakfull, så ändrades de planerna när jag inte ens orkade sätta på datorn.. På måndagen skulle jag i stället skriva om lördagen, men eftersom det var första dagen på jobb efter semestern så somnade jag så fort jag kom innanför dörren.. och så har det mer eller mindre rullat på.. Och nu har det liksom blivit försent att skriva om lördagen när nu ännu en helg är passerad.. En helg som spenderats på jobb... Med Anna.. De bästa helgerna på jobb.. Soft..
Och ja, en vecka har gått efter semestern, men jag har ännu inte hunint anpassa mig, så nu är det dags att krypa ner i soffan..

Sov sött
Är någon medveten...
... om hur jävla svårt det är att komma in i det här förbannade landet..?!
Satt precis på imigrationsverkets hemsida, och det kan jag säga redan nu.. Han kommer aldrig komma hit och träffa min familj och vänner.. Det blir jag som får åka dit.
Vi hade kanske tänkt oss en vecka, han måste söka visum för tre månader.. Sen skall han redogöra för vad han skall göra här, han måste ha ett visst antal kronor för varje dag han är här, och eftersom att han skall besöka mig så skall jag fylla i en blankett och skriva under.. Och allt det här kostar då 60 euro! 60 euro är rätt mycket pengar.. och om han då inte skylle få det beviljat, inte fan får han pengarna tillbaka..

För varje dag som går så finns det fler och fler annledningar till varför jag hatar detta landet..