Pernilla

Helgen..
Oj Oj Oj...

Systeryster skulle med oss ut, men snön och såklart familjen höll henne där ifrån.. Kan inte klandra henne! Men önskar att hon följt med.. För som vi röjde, Jag och Anna..
Inte för att jag kommer ihåg mycket efter klockan tolv, drinkarna både brann och bjöds på..
Jag var helt säker på att jag inte drack mer än en drink efter vi kommit till Litemer, men Anna har så pedagogiskt förklarat att så inte var läget...
Och det visade sig ju givetvis också, en hel timme innan alla andra så fick Pernilla snällt hoppa in i den taxi som vakten så snällt ringt efter, och det var nog det bästa också..
Och igår var jag såååååå tacksam för att det är påsk, vilket innebär en ledig måndag! Tänk att slippa den ångesten det innebär att jobba måndag.. Den man annars får uppleva vareviga söndag!

Inatt var jag hemma om i Trelleborg, och nu skall jag packa med mig något av det sista till Ystad.. Bland annat datorn.. Internet är dock inte inkopplat än, så bloggen får vänta.. Fast det är ju inte det att jag uppdaterar allt för ofta ändå...

Ha en fortsatt trevlig RÖD måndag!
Sen senast..

När jag köpte ny dator, vilket är ca 3 år sedan, så ville jag absolut ha en stationär. Jag fick rådet att köpa en bärbar, men eftersom jag alltid vet bäst, så köpte jag ändå en stationär.. Nu, en lägenhet senare, så kan jag titta tillbaka på mitt misstag med tårar i ögonen.. Var i hela fridens namn skall jag sätta min dator? Min lägenhet är 27 kvadrat, och redan full av diverse annat skräp.. Och eftersom både mitt sparkonto och lönekonto är barskrapat så kan jag ju titta i stjärnorna efter en ny dator.. Åtminstone just nu.. Dessutom så skall jag fortfarande renovera både hall och badrum.. *gråter en skvätt*

image74

Studera gärna golvet noggrant... JAG har nämligen lagt det själv.. *mäkta stolt*
Åtminstone det på trappan

Annars händer inte så mycket.. Jag jobbar och försöker få tid till att flytta på samma gång. Mitt kök är inte heller färdigt, men dock är min fruktansvärt tjusiga ugn installerad.. Mitt gamla kylskåp är tillfälligt uppflyttat och underbara mamma har köpt en kokplatta till mig tills hällen blir insatt..
Jag väntar nämligen på en bänkskiva från Ikea. Leveranstiden är på mellan sex och åtta veckor, men min prelimenära leveranstid är om en månad.. *håller tummarna*

Emelille är nere från Norrland. Detta firade vi med en tripp till Ikea i halv snöstorm.. Med sommardäck.. Tänk vad tråkigt det hade varit om man inte levde lite farligt..

image75

Sen är det jobb som tar upp min tid.. Anna och jag diskuterade idag en eventuell framtid med man och barn och konstaterade att vi antingen måste byta yrke eller skaffa oss en hemmaman.. Eller kanske helt enkelt gifta oss rikt så vi kan gå hemma. För hur vi skall hinna (och orka) hämta,lämna,handla etc etc är ett stort, stort mysterium.
Redan nu, när jag kommer hem från jobb, så behöver jag egenligen sova en stund. Vilket jag dock inte gör, så jag somnar istället på soffan kl 9.

  

Wilma har blivit stor.. Eller ja, åtminsone större..

image79

Hingstus, min favorit man i hela vida världen! Han gör mig minsan aldrig besviken!


Och sen har vi givetvis fått en ny minsting..

image80

Nu skall jag packa lite grejer som skall med i flytten.. Ha en trevlig kväll!

Blod, svett och tårar..

Jag sliter i lägenheten, sliter så svetten lackar, mer eller mindre. Och det ger resultat!
Igår la jag golvet på trappan, Alldeles själv! *mäkta stolt* Det må så vara att det var lite snett och vingt här och var, men skam den som ger sig.. Och christer kom och hjälpte mig köpa lister ( de som behövs för att täcka alla skarvar jag lyckats åstadkomma), och en flicka som jag är totalt lost i en bygghandel.. Tur vi har våra män ibland!

Nu har jag fått in både soffa och soffbord. Ugnen är inkopplad, fläkten är på gång och snart kommer förhoppningsvis även vask och spis. Nu skall bara kylen in, så flyttar jag på en gång.
Till och med mitt, än så länge orenoverade, badrum börjar bli fint.  Några lager färg och lite bortplockning av tusen olika hängare har gjort susen..

Snart flyttar jag!