Pernilla

Gammal?
Ni vet sådana där halkskydd, som man brukar klistra i badkarsbotten när man börjar komma till åren?  Efter en halsbrytande upplevelse i badkaret, har jag nu, under moget övervägande konstaterat att sådana skall införskaffas..
Brrrrrrrr... och det är en underdrift..
Dagen började bra.. Underbara Jonna arbetade idag och gjorde dagen SÅ mycket lättare.. Det var fint väder, och vi mös nere hos Aporna.. Det var varmt och skönt, och med trevligt sällskap.. Dessutom konstaterade jag också att även jag måste köpa mig en Buff. En sådan Jonna har på håret.. Tänk vad skönt att inte stinka efter en dag med utgödsling.. *filosoferar*

 

Men sedan vände allt, det var dags att köra utfodringsrunda tll stordjuren, och eftersom jag har problem med ryggen så var Jonna en ängel och hjälpte mig.. I hällregnet.. Allting var genomblött, skor, strumpor, jackor, allt.
Efter en underbar lunch bestående av ostmackor, så var det dags för intag av djur.. Vilket var lättare sagt än gjort..
Vi sprang, vi smidde planer, vi halkade i leran.. och vad händer.. Det börjar snöa.. SNÖA??!! I oktober? I Skåne?

Ser ni snön?  Vackra i mössa..  Jonna är super lycklig att hon valde att hoppa in en sådan vacker dag som denna..  liiite blött..
Liiiite blött...

Och sen givetvis Jonna och hennes favoriter....
Imorgon kväll blir det middag på Soft och sen är det bara att jobba resten av helgen också..
Nu väntar ett varmt bad..
Trevlig kväll..
Dejting program i all ära..
Har inget emot dem.. Alla vet vi att både jag och Anna var djupt förälskade i Jonas från "Frusna män söker kärlek".. Det är faktiskt tillåtet att fantisera, även fast det inte alltid är smart att förverkliga sina fantasier.. Men det visste jag ju inte innan, eller hur?! *försvarar mig själv* Man skall väl chansa här i livet, eller hur var det nu?
"Ensam mamma söker" undviker jag dock gärna, det gör mig bara så otroligt deprimerad, men förra omgången av "Bonde söker fru" var ju helt underbart.. Men nu till poängen.. Här sitter jag framför årets omgång av "Bonde söker fru" och det är ju katastrofalt.. Ingen humor någonstans, och allting är bara super löjligt.. Eller är det kanske bara jag?
Skulle aldrig aldrig aldrig aldrig få för mig att ställa upp i ett sådant program.. Jag skulle heller aldrig tävla om en man, försöka bräda en bunke fnittrande, med all garanti skitsnackande tjejer.. För det är bara att erkänna, vi tjejer är sådana.. Trots att dessa tv program målar upp oss som oskyldiga små änglar, som älskar varandra lika mycket som vi är sugna på mannan i fråga.. Ha... Ironi.. Eller är det än en gång jag som är pessimistisk?
"Vem skall få följa med dig till gården?" "Ahhh, det väldigt svårt. Denna dagen har varit väldigt nyttig. En har vuxit väldigt väldigt mycket"
Det är väl ingen anställningsintervju? Eller det är kanske så man resonerar? Jag är singel, så vad vet jag? Är kanske inte rätt person att döma ut deras taktik?! För det är väl det, det är? En taktik? Behöver man en taktik inom området kärlek? Va Fan, varför kan man inte bara vara ärlig? Antingen är där väl något, eller så är det inte?
Ähhh, jag vet inte..

Nu skall jag gå och grubbla över ett glas varm choklad med grädde..