Pernilla

Arbetssökande..
Dem söker en personlig assistent till en tjej i 20 års åldern.. Är super intresserad, men tjänsten är i Kalix... Har absolut ingen aning om var Kalix ligger, men vad gör det? Skall jag söka det? Kan ju alltid visa intresse om inte annat.. Finns ett i svedala med..
Annars finns det inte så mycket, inte på ams.se i allafall.. På kurserna på arbetsförmedlingen sa dem alltid att man skulle söka jobb även fast man inte hade den erfarenheten eller den utbildningen som arbetsgivaren önskade.. och eftersom det bara finns jobb som AT läkare och barnmorskor så skall man kanske söka dem.. *fnissar mitt i all röra*

Eller någon där ute som sitter på ett jobb till mig kanske?
Ojjj...
"man blir lite rädd för dej när du e arg"

Jag fick höra det idag, har hört det förrut.. Borde kanske göra någon åt mitt humör?
Dagen, so far..
Jag tvättar... Tjoho, tvättar.. Efter en lång helg på jobb så har jag idag en välförtjänt ledig dag. Efter gårdagen vill jag för all del inte återvända till jobb, men inser att jag inte har något val.
Har sökt ett jobb på Himmelriket, som försäljare av sexleksaker. För all del är det bara ett extra jobb, men det ger ju lite pengar och man får en chans att träffa massa människor man aldrig träffat annars.
Rörläggaren var här i går och fiksade rören i köket, så nu är de klara att plastas.. Sprang på Proline pojkarna i källaren och bytte några ord.. Mumma...  Trots att de väckte mig sju i morse så får de gärna stanna precis hur länge de vill....!
Så snart skall jag ner i källaren igen och byta på tvätten, och sen tror jag att en runda på stan kanske väntar.

Nus blodbrover skickades igår till Tyskland, så nu väntar vi bara på resultaten, sen får vi se om vi kan få honom på planet till Sverige.

För att sammanfatta:
Om någon känner sig manad att komma och röva bort mig, Alaska, Bahli, Grönland eller kanske här i Sverige.. Im up for anything. Jag behöver tveklöst ett miljöombyte.

Lite gamla foton och foton som aldrig visats, i brist på annat...

 Anna och jag
   Jag och Daniel
   Kompis!
  Maria på hugget
 David och Cato
  Här bor jag.....
....inte här
  Köttgryta på gång... Mums..
 Jaså?

Nu mina vänner är det dags att få något gjort..!