Pernilla

Klubbor till barnen..
Vi lyckades, kors i taket, leta oss fram till porrbutiken i Tomelilla, utan att gå fel alldeles för många gånger. Väl där så insåg vi att de inte öppnade än på en halvtimme.. Och helt seriöst, vad gör man i Tomelilla centrum för att få tiden att gå??!

Efter många om och men, slog klockan i allafall 12. Fyllda av förväntan kliver vi in.. Jodå.. Liiiiiiten... Mörk.. Ett allt annat än säljande biträde. Kändes smutsigt bara..

Jag vill öppna min egen porrbutik! Fast tänk stort, luftigt och färglatt och med filmerna sorterade efter respektive kategori, dildos i alla de färger och snoppformade klubbor till barnen. Det hade vatt nåt..
Bara sju nätter kvar..
Sjukt vad lägenheten är stor när den är tom, tystnaden fullkomligt skriker rakt ut. Kompis ligger och snarkar under bordet, och jag spenderar tiden på pokerborden. Och jag har tråkigt, fullkomligt, sanslöst jätte tråkigt!

Jag förstår inte hur jag fick tiden att gå förr. Hem efter jobb, ut med kompis och sen få tiden att gå tills det var dags för jobb igen. Det märkliga med det, var att det inte var ett problem. Tiden gick. Även om den spenderades framför tvn så var det ok. Lugnt... Skönt..

Men nu.. Nu vet jag ju vad jag missar.. Att han alltid kommer hem.. Berättar om dagen.. Somnar bredvid..

Men det är ingen fara med mig. Bara han har trevligt. Och det är faktiskt sant. Givetvis så unnar jag honom det, absolut, det säger ju sig själv.

Bara sju nätter kvar..
Vass är bara förnamnet..

Internetpoker är helt klart mitt nya intresse. Jag är inte super duktig, men med tanke på att jag inte kunde ett dugg om poker bara i förrgår, anser jag mig själv vara relativt hyfsad. Dock spelas det inte med riktiga pengar, det har jag inte ekonomi till, men jag har ändå kammat hem ca 10,000 i playmoney.. Så det så..