Pernilla

2011 - 06 - 18
Mina vänner. Vad tror ni det är som kommer hända här? Ni vet att jag inte har mycket till självdisciplin, och trots att det kanske kommer komma ut inlägg här lite med jämna mellanrum, så tror jag knappt det är lönt att gå in och titta här mer än en gång i veckan.
Kärlek!
2011 - 06 - 04
Tiger ligger bredvid mig i soffan och snarkar som en vuxen man. Väggarna nästan skakar, vilket är en rätt imponerande bedrift för en drygt 1 år gammal boxer på ca 30 kilo. Men han verkar nöjd. Lite butter förstås då hans älskade ÄLSKADE Mauritz lämnade honom för att dricka öl med killgänget. Inte lika butter som Kompis dock, skall tilläggas, som sitter med snuddan så nära ytterdörren att hon lämnar efter sig våta fläckar på träet.

Någon som också blev kvarlämnad är förstås jag själv då. Inte för att jag klagar, för nu kan jag dra mig igenom alla sockersöta romantiska komedier jag bunkrat upp med på sistone. Filmer som blivit totalt nedröstade av mannen min. Lite McDonalds hade klart inte heller suttit fel, men smart som han är min man, så gav han mig en cider innan jag insåg att jag faktiskt måste köra dit. Undrar vad han menar med det...?

Annars var det ett tag sedan jag var här, var här seriöst vill säga. Inte för att jag någonsin varit den som skrivit flera inlägg om dagen, det hade jag aldrig pallat med, men förrut skrev jag åtminstone några gånger i veckan. Fast det är kanske ett par tre år sedan. Oj då.
Vet inte riktigt om detta blir en nystart. Skall jag vara helt ärlig så tvivlar jag starkt på det. Men eftersom det fortfarande, efter dessa år, finns folk som går in och kollar så tänkte jag bara informera om att jag faktiskt lever.